• 199 klanten beoordeelden ons met een 8.1
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Vacatures en stages

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Tinnemans Keukens zoekt per direct een full-time
COÖRDINATOR MONTAGE/SERVICE

Wat doe je:
Als coördinator montage/service ben jij de spin in het web. Regelaar en aanspreekpunt voor klanten en collega’s voor alles rondom de service en montage gedurende het hele project. Je controleert de voortgang en status van de montageprojecten. Belangrijk is ook het opvolgen en eventueel bijsturen van de werkzaamheden aan de hand van klantbeoordelingen, projectbezoeken en klachtafhandeling. Je signaleert mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en procedures om de kwaliteit te verhogen.

Jij zorgt voor opleiding en begeleiding van onze medewerkers gedurende het hele montageproces.
Je informeert en motiveert collega’s en management over ontwikkelingen binnen de montage/service. Je rapporteert direct aan de directeur.

Benodigde ervaring voor deze functie:
Ervaring in de keukenbranche en met Simar is een pré. Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO-niveau. Je bent flexibel inzetbaar binnen onze openingstijden en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:
In ons familiebedrijf is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en mensen met passie die van hun toekomst een succes willen maken. Wij bieden een passende beloning, een goede werksfeer met leuke collega’s.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@tinnemanskeukens.nlStages

Tinnemans Keukens is een erkend leerbedrijf van Savantis. Tinnemans Keukens biedt leerlingen van diverse scholen en instituten degelijke en leerzame stageplekken. Zo zijn er in het verleden al stageplekken vervuld in de montage, in de werkplaats, in de verkoop, bij de receptie of bij de technisch tekenaar. Een stageplek op het gebied van interieurontwerp is erg goed mogelijk. Leerlingen uit Boxtel, Veldhoven, Weert en Rotterdam weten inmiddels de weg naar Tinnemans Keukens te vinden.

Tinnemans Keukens staat open voor stagiaires. Mocht u op zoek zijn naar een goede stageplek stuur dan uw motivatiebrief en cv naar info@tinnemanskeukens.nl.


Top