• 240 klanten beoordeelden ons met een 8.1
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Vacatures en stages

Vacatures

Wij zoeken jou!

Tinnemans Keukens zoekt wegens aanhoudende drukte per direct:

KEUKENMONTEURS

 Je bent één van de vakmannen van Tinnemans Keukens en maakt onze klanten blij met hun perfect en nauwkeurig geplaatste keuken. Op die manier maak je van onze klanten echte fans. Je gaat pas weg als de klant 100% tevreden is.

 Heb jij:

- Technisch en bouwkundig inzicht (is een pre);

- Ervaring in keukenmontage;

- Een nette en verzorgde uitstraling?

 

Ben jij:

- Enthousiast, gedreven en een teamspeler;

- Nauwkeurig, klantvriendelijk en accuraat?

 

Dan bieden wij:

- Een prima salaris;

- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Uitdagend werk bij een familiebedrijf;

- Prettige en collegiale werksfeer.

 Tinnemans Keukens heeft een hecht team van ervaren keukenmonteurs. Het monteren van prachtige en vaak ook op maat gemaakte keukens is uitdaging die onze monteurs graag aanpakken. Spreekt dat jou ook aan en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en gemotiveerde sollicitatiebrief naar: info@tinnemanskeukens.nl
Stages

Tinnemans Keukens is een erkend leerbedrijf van Savantis. Tinnemans Keukens biedt leerlingen van diverse scholen en instituten degelijke en leerzame stageplekken. Zo zijn er in het verleden al stageplekken vervuld in de montage, in de werkplaats, in de verkoop, bij de receptie of bij de technisch tekenaar. Een stageplek op het gebied van interieurontwerp is erg goed mogelijk. Leerlingen uit Boxtel, Veldhoven, Weert en Rotterdam weten inmiddels de weg naar Tinnemans Keukens te vinden.

Tinnemans Keukens staat open voor stagiaires. Mocht u op zoek zijn naar een goede stageplek stuur dan uw motivatiebrief en cv naar info@tinnemanskeukens.nl.


Top