• 138 klanten beoordeelden ons met een 8.2
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Reviews

138 Beoordelingen 8.2/10

Waarom u voor Tinnemans Keukens moet kiezen? Wij zouden u zelf kunnen overtuigen, maar liever laten we onze klanten aan het woord. Zij hebben ervaring met Tinnemans en deze delen ze graag met u. Bekijk hieronder alle reviews.

Sorteer op:
Mevrouw Kanters
11-11-2019

Ik kwam binnen en wist precies wat ik wilde dus hoefde niet te zoeken. De verkoopadviseur heeft alles voor me uitgewerkt. Voor ik de deur uit ging wist ik hoe het er zou gaan uitzien, wat de prijs vd keuken was en wanneer hij geleverd werd. Zo als altijd bij mij gaat niet alles de eerste keer goed. Het aanrechtblad werd geleverd echter de uitsparing voor de kraan zat aan de verkeerde kant. Eveneens de afdekplaat boven de oven was te kort. Dit alles is vernieuwd geworden en heb ik inmiddels mijn mooie keuken met een bora afzuiging waarom ik een nieuwe keuken kreeg. En deze kan ik iedereen aanbevelen. Ook Tinnemans keukens ze hebben goed "volk " in huis die je goed kunnen adviseren.

Familie Frenken
11-11-2019

We werden hartelijk ontvangen, kregen voldoende vrijheid om rustig zelf rond te kijken en na te denken. Tijdens het adviesgesprek voelden we ons serieus genomen en werden onze wensen en eisen serieus besproken. We kregen deskundig advies. Ook de hierop volgende communicatie vanuit/met Tinnemans verliep netjes en naar wens. De montage is heel netjes verlopen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling.

Familie Berkenfeld-Mertens
23-10-2019

Het contact met Tinnemans Keukens hebben wij vanaf het eerste gesprek met de adviseur tot en met de monteur die de keuken heeft geplaatst, als zeer prettig ervaren. Alle medewerkers waren deskundig en hadden steeds begrip voor onze wensen.

Familie van de Laar 20180728
23-10-2019

Tinnemans keukens kan ik iedereen aanbevelen. Geweldige service'

Familie Moberts-van de Greef
23-10-2019

Dit is de 2e keuken die we bij Tinne mans hebben gekocht. Hij is erg mooi geworden en alles werkt prima. Vera heeft ons uitgebreid en met alle geduld geholpen.

Familie Suilen
23-10-2019

Prima geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken

Familie Koekenberg
16-10-2019

Zeer klantvriendelijke ontvangst. Objectief advies. Je voelt je zeer gewaardeerd als klant. Goede voorlichting en communicatie. Uitgebreide informatie m.b.t. installatie. Zeer kundige en correcte monteurs.

Familie Halmans
16-10-2019

We zijn zeer tevreden met de adviezen en het geleverde vakmanschap door Tinnemans. Ik zou Tinnemans dan ook beslist aanbevelen.

Familie Van Eck-Van Avesaath
16-10-2019

Prima advies, adequate levering en professionele plaatsing.

Familie van Mulken 20190394
09-10-2019

eerste ontmoeting was niet aangekondigd, we kregen een warm onthaal, tijdens de rondgang kregen we niet het gevoel dat er verkocht moest worden maar dat alles kan maar (vooral) niets moet. verder verloop; gewoon super goede aanbevelingen en zeker niet te vergeten hele goed montage. (hou deze monteurs in ere)

Familie Lamberigts
09-10-2019

Van het eerste tot het laatste contact hebben wij ons heel goed gevoeld bij de bespreking, aankoop, planning en montage van onze nieuwe keuken. Vooral de aanpak van Vera heeft ons aangenaam verrast en ons uiteindelijk ook voor Tinnemans Keukens doen kiezen. Zij wilde ons niet zo maar een keuken verkopen, maar een keuken die rekening zou houden met onze wensen, onze manier van koken en onze stijl. Ook de deskundigheid, de vriendelijkheid en het probleemoplossend inzicht van de monteurs was toppie. Het resultaat is 200 % geslaagd! Dank u wel, team Tinnemans.

familie de Munter
09-10-2019

Deskundig advies , nette monteurs , super montage , echt een aanrader ga zo door

Familie Boots
09-10-2019

Montage was zeer netjes en volgens plan. Spoelbak was beschadigd maar keurig opgelost. Nieuwe Bora kookplaat gaf na 1 week al problemen en na 4 weken is er een compleet nieuwe geplaatst (door een andere leverancier) omdat hij volledig defect was.

Mevrouw Van Ophoven
09-10-2019

Goede ervaringen.

Familie Teeuwen
09-10-2019

Heel goed. Zeer tevreden

Familie Davids
09-10-2019

Heel goede betrouwbare ervaring. Vanaf 1e bezoek aan showroom en plaatsen v.d. keuken.

De heer Offermans
07-10-2019

ervaring is goed

Familie Valkenburg-Theulen 20180837
07-10-2019

prettige communicatie, komen afspraken na, goede ideeen.

De heer en mevrouw Verstappen
13-09-2019

Tinnemans keuken heeft onze negatieve visie over de keuken branche weg genomen. Onze ervaringen met keuken leveranciers waren niet zo positief, slecht onderbouwde Hollywood tarieven/ agressieve verkoop /gladde verkoop verhalen. Bij Tinnenmans keukens heerst een andere cultuur, je kunt in mijn optiek goed merken dat het om een familie bedrijf gaat waar service en klantgerichtheid voorop staat. de medewerkers staan je netjes en correct te woord, ze luisteren goed naar je wensen en geven een onderbouwd advies. de prijs kwaliteit verhouding is zeer netjes we kregen op een prettige manier de ruimte om de aanbieding thuis te laten berusten. nadat we over zijn gegaan tot verkoop, was de kous bij Tinnemans keukens niet af, ze begeleiden je tot in detail met het proces tot montage wat als zeer prettig is ervaren. alle materialen zijn door een gespecialiseerd bedrijf bij ons afgeleverd en aansluitend is de montage door vakmannen uitgevoerd. De monteurs zaten nog niet in de bus toe de aardappelen al op de inductieplaat stonden te koken onze explicite complimenten naar Paul Mertens (verkoop specialist en Stefan ( vakmonteur)

De heer en mevrouw Beltjens
13-09-2019

Goede service en kwaliteit. Behulpzaam en vriendelijk. Oplossingsgericht bij problemen.

De heer en mevrouw Theunissen
13-09-2019

Zeer goede ervaring met Tinnemans keukens. Het begon al bij het bezoek aan de showroom. De verkoper dacht met ons mee en adviseerde ons zeer deskundig bij de door ons gewenste keukenonderdelen, waarbij hij ons duidelijk wees op de voor- en nadelen van de door ons uitgezochte onderdelen. Hierdoor zijn we bij een aantal onderdelen nog van keuze veranderd. Ook de keukenmontage werd door zeer deskundig personeel gedaan ( Frank en Dennis ). Problemen ter plaatse werden zeer vakkundig opgelost ( in overleg met ons ). Kortom: De adviseur en de monteurs hebben keurig werk geleverd, de keuken ziet er fantastisch uit ! Aangezien we nog niet in het huis wonen, hebben we de apparatuur nog niet kunnen testen, dus nazorg en service is op dit moment nog niet van toepassing.

De heer en mevrouw Teeuwen
13-09-2019

- Goed meegedacht in praktische opzicht van de keuken

De heer en mevrouw van de Boel
10-09-2019

Bij het eerste bezoek ontstond er meteen een klik met de verkoper. We zijn helemaal tevreden over hem. Na aankoop volgde de planning, en ook hier alles duidelijk en in goed overleg. De plaatsing verliep ook vlekkeloos, alles direct in een keer geleverd. Op maar één puntje na, maar daar werdt meteen werk van gemaakt. Ook werd tijdens de installatie al navraag gedaan in hoeverre we tevreden waren over het gehele proces tot dan toe. Dit zie ik als een zeer positieve geste. Er moet nog een keer nazorg komen, bij enkele lades werkt de softclose niet zoals mag worden verwacht. We zijn trots op de keuken.

De heer en mevrouw Tegels
10-09-2019

We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw,wat ons een warm gevoel gaf. De keuken is heel mooi geworden ,met dank natuurlijk aan de zeer ervaren en vriendelijke monteurs.

Bedrijfsadministratie van Arlim b.v.
27-08-2019

We zijn zeer tevreden met onze keuken van Tinnemans. Van ontwerp tot plaatsing alleen maar positieve ervaringen. Een aanrader!!

De heer en mevrouw Mans
27-08-2019

Onze verkoopadviseur (Lynn) heeft onze ideeën goed begrepen en vertaald naar het ontwerp dat wij in gedachten hadden. Er is actief meegedacht en we zijn tegelijkertijd voorzien van praktische tips. De montage verliep in een erg prettige sfeer.

Familie Hamelers/Paulus
27-08-2019

We kunnen alleen maar positieve dingen bedenken over Tinnemans keukens. - De ontvangst (zowel buiten met een naambordje als de ontvangst binnen) - De vriendelijkheid en de goede adviezen door de adviseur. - Het meedenken - De verdere afhandeling voordat de keuken wordt geplaatst - De facturering met een mailtje waarin staat dat de betaling goed is ontvangen - Plaatsers + plaatsing zijn top - Last but not least: geweldige keuken!

De heer en mevrouw Hölsgens
27-08-2019

1. Prima ontvangst gastvrouw. 2. Adviseuse luisterde goed naar onze wensen. Gaf een zeer goede uitleg en benoemde duidelijk en helder de plussen- en minnen. 3. Planning denkt met de klant mee en heeft ons goed geholpen toen er voor ons een onverwacht (groot) probleem optrad. 4. kundige en correcte monteurs. 5. Prima service.

Familie Van Grimbergen
27-08-2019

Persoonlijk, gedegen advies gekregen en nu een prachtige keuken! Goed meegedacht in passende oplossingen.

De heer en mevrouw Meens
27-08-2019

Prima advies,vriendelijke verkoper en vakkundige monteurs!

De heer en mevrouw Pieters
27-08-2019

Prima bedrijf met ervaren medewerkers.

De heer en mevrouw Peeters
27-08-2019

We hebben jullie bedrijf als zeer prettig en deskundig ervaren, vanaf het eerste moment dat we bij jullie in de showroom kwamen. Elke medewerker waarmee wij contact hebben gehad was vriendelijk, deskundig en betrokken. Zowel de verkoper alsook de montage mensen waren zeer professioneel. We zijn op elk gebied heel blij en tevreden dat we ervoor gekozen hebben om onze keuken bij jullie te hebben gekocht,

Heer en mevrouw Bodelier
27-08-2019

We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken. Goed geholpen bij de keuze, duidelijke uitleg. Zeer tevreden over de monteur die de keuken uiteindelijk kwam plaatsen. Werkte netjes en zeer secuur, en gaf waar nodig nog tekst en uitleg.

Fam Schins
09-07-2019

Super! Enkel jammer van een beschadiging en het ontbreken van een afwerkplaat, maar dat wordt keurig opgelost! Monteurs ook zeer vriendelijk en meedenkend, werken erg netjes.

fam. Mertschuweit
02-07-2019

Een super ervaring. Adviseur Paul Mertens heeft ons verhaal heel goed weten te vertalen naar een mooi en functioneel keuken ontwerp, en ook nog ruim binnen het gestelde budget.

Fam. Verheijen-Peeters
02-07-2019

Prima service en kwaliteit.

Fam. Tinnemans
02-07-2019

We hadden al wat keukenboeren bekeken maar waren nog niet bij Tinnemans keukens geweest. Toen we een opstelling van onze keuken zagen dachten we dat Tinnemans keuken te prijzig voor ons was, maar na een gesprek met verkoper Richard bleek niets minder waar en zijn wij in zee gegaan met Tinnemans keuken. Alles was netjes gepland en we kregen een exacte datum ruim van te voren te horen wanneer de keuken geleverd zou worden. De dag ervoor werden wij gebeld of de keuken alvast afgeleverd kon worden daar ze deze al hadden, super initiatief! Er was wel iets met het werkblad waardoor we een nieuwe moesten ontvangen, maar hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en werd direct besteld door Tinnemans keukens.

Fam. Stelder
02-07-2019

Zeer goede service. Erg klantvriendelijk en denken goed mee met het ontwerp van de keuken. Zelf hadden we al enkele schetsen gemaakt, maar na overleg waren er nog tal van oplossingen mogelijk. Wij zijn erg tevreden met onze keuken en kijken met een erg goed gevoel terug op het aankooptraject, levering en service. Bedankt Tinnemans.

Familie Hermans
12-06-2019

Prima monteurs

De heer Nigl
12-06-2019

Goede Service.

De heer K
12-06-2019

Wegens verhuizing voor de tweede keer een keuken bij Tinnemans aangeschaft. Van bezoek aan de showroom tot en met plaatsing en service er na wederom een super ervaring. Professioneel en klantvriendelijk met een perfecte kwaliteit is de enigste omschrijving die hier van toepassing is!

Familie Schurgers
12-06-2019

Top, Top, Top Goede adviezen, goed luisteren naar de klant. tijd nemen voor de klant, goede prijzen + top montage. Enige opmerking: planning om te monteren: datum prikken is moeilijk vanwege drukte/beschikbaarheid monteurs; duurt lang. Montage op locatie: perfect!!

Mevrouw Janssen
12-06-2019

Ben zeer tevreden met de nieuwe keuken, de adviseur heeft goed geluisterd en de juiste producten gekozen in overleg. De monteurs waren zeer vriendelijk en werkten correct en snel door. Ik zal Tinnemans zeker aanbevelen.

Familie van de Venne
11-06-2019

Super service, afspraak is afspraak. Na installatie een kleinigheidje geconstateerd dat daarna perfect is opgelost.

Familie M. Peeters
11-06-2019

Gastvrij bedrijf. Goed advies, gaan in op je wensen. Niet opdringerig.

Familie Wijnands
11-06-2019

Zeer gastvrij en klant vriendelijk.

Familie Stams
11-06-2019

We zijn verleden jaar bij een aantal keuken leveranciers geweest kijken maar bij Ti nemans terug gekomen de hulp en kennis sprak ons echt aan. Toen er ff later problemen kwamen met mijn gezondheid stond Tinnemans direct klaar mijn grote complimenten hiervoor dank u wel wij zullen zeker positief over Tinnemans praten met andere mogelijke klanten Succes

Familie Dagevos
11-06-2019

Van het begin tot het einde goed geholpen door Tinnemans Keukens. Goed meegedacht met de samenstelling van de keuken en het materiaal. Veel bruikbare tips gekregen. Moet gezegd worden: vooral Derikx Installaties heeft ontzettend goed en hard gewerkt.

Familie Coenen
11-06-2019

Gehoord van anderen over Tinnemans en we zijn blij dat we langs zijn gegaan en goed zijn geslaagd!

Familie Greefkens
11-06-2019

van A tot Z goed begeleid door firma Tinnemans ondanks een verkeerd geleverd kastje en een beschadigd kastje het is nog niet helemaal opgelost.

Familie Timmermans
11-06-2019

Zeer tevreden . Kan iedereen aanraden naar Tinnemans keukens te gaan. Goed advies en mooie keukens.

Fam. Huijskens
22-05-2019

Goede kwaliteit en service, zouden zo weer terug komen

Familie Lenaerts
02-05-2019

Familie Aerts
02-05-2019

Vriendelijk de jongens die de keuken plaatsten waren netjes en correct wisten waar ze mee bezig waren .

De heer Mestrom
02-05-2019

Als ik mijn nieuwe prachtige keuken zie, ben Ik blij dat ik voor Tinnemans Keukens heb gekozen. Vanaf de eerste orientatie, de ondersteuning door Vera tot en met de vriendelijke vakbekwame monteurs die de keuken perfect hebben geinstalleerd is het naar wens verlopen. Ik ga ervan uit dat de nazorg en service van gelijk niveau zijn, daar echter nog geen ervaring heb ik hier niet van toepassing laten staan. De registratie van de 5 Etna apparaten via de website verloopt wat vreemd, de werkelijke factuur datum kon ik niet ingeven en de gekozen data veranderen automatisch in een andere datum ! Opmerkelijk is ook dat ik niet kan aangeven per wanneer ( datum ) de keukenapparatuur is geinstalleerd, dit ivm de ingang van de ( verlengde ) garantie ( de serienummers en apparatuur zijn pas bij de klant bekend nadat de keuken is geinstalleerd ). Tevens heb ik tot op heden geen registratiebevestiging ontvangen van Etna.

De heer Vogels
02-05-2019

Wij kennen Tinnemans keukens al jaren, en zijn dan ook zeer tevreden. Altijd zijn wij zeer tot onze tevredenheid geholpen en geadviseerd. Een probleem is hier nooit een probleem, maar altijd een uitdaging.

Familie Brugel
02-05-2019

Goed advies bij het passende budget, met aandacht voor kosten extra`s Top !

Familie Bours
02-05-2019

Alles was tot in de puntjes verzorgd, totdat de keuken geleverd werd.Zie commentyaar onder verbeterpunten.

Fam. Vleugels-Bovens
05-04-2019

Op advies van onze buren naar Tinnemans Keukens gegaan. is niet meteen in de buurt maar achteraf de juiste keuze. Op ons gemak door de showroom gelopen en al veel adviezen van diverse verkopers gekregen. Dit is ook meteen een van de grote pluspunten bij Tinnemans( meerdere verkopers aanwezig) Ook al een mooie keuken uitgezocht en een vervolgafspraak ingepland om de mogelijkheden te bespreken.. Bij de vervolgafspraak alle mogelijkheden besproken en goede adviezen gekregen van Paul Mertens.Top Uiteindelijk samen tot een fantastische keuze gekomen. Ook nog het Event bezocht waar je veel inspiratie op doet voor bijmkomende zaken zoals achterwanden en vloeren, Ga zo door.

Fam Steegs
05-04-2019

Zeer goed en deskundig advies. Bij het plaatsen is niets tegen gevallen. Alles volgens afspraak. Prachtige keuken

Fam Cootjans
05-04-2019

Meteen bij binnenkomst is het ontvangst hartelijk, iedere keer opnieuw. Tijdens de gesprekken is er veel aandacht voor de persoonlijke wensen en wordt over alles mee gedacht. Afspraken worden vanaf het eerste gesprek tot aan het plaatsen netjes bevestigd en nagekomen. Ook de nazorg en service zijn naar volle tevredenheid.

Fam. Munnix-Cox
02-04-2019

We zijn heel goed geholpen met voorbereiding van de keuken en blij met het eindresultaat. Helaas was het keukenblad niet goed uitgemeten. Uiteindelijk is het super goed opgelost!! P.s. jammer dat onze adviseur niet meer is komen kijken naar het eindresultaat.

Fam. Schreurs
02-04-2019

Alles prima verlopen. Bedankt

Fam. Reinders
02-04-2019

Men heeft alle tijd voor samen een plan op te stellen. Vriendelijk en Deskundig advies. Men denkt met je mee. Duidelijkheid over prijs en levering. Goede communicatie met betrekking tot montage. Ook deskundig montageteam, ze laten alles netjes achter.

Dhr. Poell
02-04-2019

Leuke makkelijke zaak ,netjes geholpen en de prijs was goed.

Fam Saelmans
02-04-2019

alles naar tevredenheid verlopen.

Dhr. Deguelle-Mevr. Vroemen
29-03-2019

Goed advies bij aankoop keuken. Daarna correcte plaatsing en uitleg apparatuur en goede service.

Fam. Ramaekers
29-03-2019

Vriendelijk personeel in de winkel en de monteur.

Dhr. Mulders
29-03-2019

Tinnemans Keukens doet exact wat is afgesproken en waarvoor is betaald. Niet iets meer en ook niet iets minder. En dat is prima. Wat ze doen, doen ze naar tevredenheid.

Mevr Versteegen
19-03-2019

Mijn ervaring met Tinnemans Keukens, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering, is zeer goed. De service is goed. Het advies van de adviseur was deskundig, professioneel en volledig naar tevredenheid. De tekeningen waren conform afspraken. Vragen zijn snel en nauwkeurig beantwoord. De montage en oplevering was deskundig en netjes. Ik zou Tinnemans Keukens zeker aanbevelen!

Fam. Maassen
02-03-2019

Wisselen van kastjes met kleurverschil. Goede service/after sales.

Fam. Ghijzen
02-03-2019

Werden goed opgevangen bij entree en voorzien van correcte info waardoor we ons een goed beeld konden vormen van de mogelijkheden en wensen. daarna wist de verkoper onze wensen te vertalen in een keuken die nu een aanwinst is voor onze woning.

Fam Litjens-Stijns
02-03-2019

Afspraken worden correct nagekomen. Vakkundige medewerkers. Prima service.

Dhr. Op het Veld
02-03-2019

goede keuken hoeft niet duur te zijn want een keuken van tinnemans keukens kost net zo veel als bij andere keuken boer. en de monteurs van tinnemans zijn geen van 8 tot 4 ze gaan door tot het af en dat is pas goed hoor .

Fam Molenaar-Habets
02-03-2019

Ontvangst, adviesgesprekken, begeleidingstraject, installatie: het hele traject is naar wens verlopen.

Fam Joosten
02-03-2019

Een afspraak gemaakt voor een keuken samen te stellen. We wisten redelijk wat we wouden. Hierdoor hebben we niet veel advies nodig gehad. Er werd wel goed gekeken naar de ruimtelijk indeling. Jammer dat er weinig zwarte ijskasten in de verkoop zijn.

Mevr. Maier
02-03-2019

Prima verlopen, ben heel tevreden er mee. Ben blij dat ik mijn niewe keuken bij Tinnemans Keukens gekocht hep. Tiny Maier

Fam Lamerikx
02-03-2019

Zijn tevreden over hetgeen Tinnemans gedaan heeft.

Fam. L. Meulenberg
05-02-2019

Goed, snel en deskundig advies. Betrouwbare planning en levering. Een keuken om jarenlang plezier van te hebben.

Fam. Alberts
02-02-2019

Goed en eerlijk advies

Fam. Peulen
02-02-2019

Vakkundig, eerlijk, niet dwingend, meedenkend, vriendelijk. Goed beeld kunnen krijgen van kleuren.

Dhr. Sniekers
22-01-2019

Goede en deskundige advisering; zeer tevreden over plaatsing en afwerking door kundige monteurs die erg servicegericht waren. Dik tevreden.

Fam. Coenraads
22-01-2019

Prima keukenzaak. Aandacht voor de klant, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Niet opdringerig en dat is prettig.

Fam. Körver
18-01-2019

Dhr Schreurs
18-01-2019

ik ben zeer tevreden ,score 8. met vriendelijke groet, Roger Schreurs

fam. Mullenders
18-01-2019

Goede en correcte ontvangst. Deskundige toelichting bij het samenstellen van onze keuken. Alles prima.

Mevr. I. Schorsch
18-01-2019

Goed geholpen met de het tot stand komen van de keuze van de keuken. Keuken is geleverd zoals besproken en op het geplande tijdstip.

Fam. Kessels
18-01-2019

Deze is prima zowel in keuze maken als het plaatsen van de keuken.

Fam. Laumen
18-01-2019

Zeer goed geholpen in de showroom en het vervolgtraject. Kundige en vriendelijke monteurs.

Fam. Willems
18-01-2019

Wij hebben vooral gekozen voor Tinnemans vanwege de betreffende keuken, deze hebben we nergens anders gezien. De verkoopadviseur was heel vriendelijk en prettig in de omgang. Doordat er bij Derikx iets mis ging dreigde onze keuken veel later geplaatst te kunnen worden, jullie medewerker heeft toch zijn best gedaan om hier nog iets in te kunnen schuiven. Het transportbedrijf was ook heel vriendelijk. De monteurs heb ik niet gezien maar ze hebben nagedacht wat te doen met de hoek in de keuken die net niet 90gr was.

Dhr. Van Wijnen
18-01-2019

Professioneel keukenbedrijf dar zijn vaak verstaat.

Fam. Smeets
18-01-2019

Zonder afspraak geweest en er was toch iemand die een korte uitleg kon geven over de apparatuur. Afspraak gemaakt met de adviseur welke goede ideeen had over de indeling.

Dhr. Raat
18-01-2019

Prettige samenwerking, ruime keuze, geen opdringerige verkopers.

Mevr. Huyskens
18-01-2019

Klantvriendelijk, betrouwbaar, meedenken en goed advies.

Fam. Jacob
18-01-2019

De keuken is geleverd zoals uitgezocht. Deze is vakkundig geplaatst. Alles werkt prima. Er zijn veel complimenten voor de keuken qua kleur en materiaal. Deze past mooi in de woning.

Fam. Sevriens
18-01-2019

Vriendelijk, duidelijk *1, komen afspraken na. Prettig bedrijf, zal ook zonder meer aanbeveling doen ( p.s. al 2 x keer gedaan). *1: Bora afzuiging blijkt ophangbeugels nodig te hebben (montage plafond kelder). Tijdens initiële onderhandeling aangegeven dat e.e.a. via de kelder zou gaan. Vooraf aan de montage is niemand komen kijken en geef toe van mijn zijde ook niet gevraagd. Later bleek dat beugels er niet bij waren. Gezien hetgeen wat betaald is voor 6 mrt Bora leiding en uiteindelijk nog geen 3 mtr gebruikt vind ik het jammer dat ik alsnog moet betalen voor 4 beugels. ZEKER als in de overeenkomst staat dat alles met BORA materialen moet worden afgemonteerd.

Fam. Koolen
18-01-2019

super tevreden vanaf het uitzoeken van de keuken tot en met de controle 10 weken na plaatsing. Er werd met alles rekening gehouden ,met ons mee gedacht en goede adviezen gegeven. 1 min puntje vind ik de kraan op de 1,5 wasbak, deze is wat gammel. Dit blijkt aan de 1.5 wasbak te liggen. Als ik deze informatie vooraf had geweten, had ik waarschijnlijk een andere wasbak gekozen. Ik zal Tinnemans zeker aanbevelen aan anderen. Super informatiedagen met zelfs wat te eten erbij wat ter plekke in hun kookworkshop keuken gemaakt word door de eigenaar.

Fam. Kunnen
18-01-2019

Adviesgesprek was prima. Enige waar we tegen aan gelopen zijn, is het leveren van de combi oven. In het gesprek krijg je een lijst met artikelnummers, wat je ondertekend. Later bleek dat we 2 ovens besteld hadden, terwijl we 1 combi en een oven wilden hebben. Dan gaat het in een gesprek erg snel, en ga je er vanuit dat je de goede dingen ondertekend. Gelukkig is het later snel verholpen. Het plaatsen van de keuken is grotendeels goed en positief verlopen. Alleen het monteren van de kookplaat ging niet goed. Onze eigen electricien hebben we moeten bellen, omdat de stroomvoorziening niet goed aangesloten was. Ook functioneert alles naar behoren. Wat wel tot ergernis geleid heeft, is de afwerking. Kastjes die tot 3x toe besteld zijn, een legplank die te kort was, een schap wat bij montage sneuvelt (dat kan gebeuren) en vervolgens vergeten is te bestellen (nadat we het zelf aangegeven hebben). Aardig wat bellen heen en weer, en extra afspraken (dus vrij vragen van het werk) tot gevolg. Dus jammer van de afwerking, verder goed tevreden.

Fam. Sillen
11-01-2019

Vorige zomer bij jullie een keuken besteld en deze is in november geplaatst. Tijdens het eerste bezoek aan jullie showroom konden we rustig rondkijken en was er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. Prettige ontvangst en vriendelijke benadering. Vervolgens nog tweede afspraak gemaakt met Lyn Visser en samen tot een nieuw concept voor onze keuken gekomen. Dit verliep prettig, onze eigen ideen werden verwerkt en Lyn gaf tevens practische adviezen. Verder nog regelmatig maicontact gehad, geheel naar onze tevredenheid. De uiteindelijke montage van de keuken verliep prima, vriendelijke monteur, die zeer netjes heeft gewerkt en uitleg gaf over de apparatuur.

fam. T. Janssen
11-01-2019

Geweldige service, prima kwaliteit, goede klantenservice, prima monteurs, kortom een 10!

Fam. Gubbels
11-01-2019

Vanaf het bezoek aan de showroom en het contact met de adviseur hadden we een pisoitief gevoel. Na de aankoop verliep alles volgens plan. De planning klopte perfect. De plaatsing was uitstekend verzorgd. Klantvriendelijke monteur die veel plezier had in zijn werk. We zijn ontzettend tevreden over onze aankoop en bevelen Tinnemans keukens ook bij iedereen aan.

Fam. Monfrance
11-01-2019

heel vriendelijk behulpzaam meedenkend

Fam. Machiels
11-01-2019

Zeer positieve ervaring. Fascinerend om te zien was de samenwerking binnen het team van 3 installatie medewerkers.

Fam. Lousberg
11-01-2019

Zeer tevreden

Fam. A. Lamerikx
05-01-2019

Goed advies en tijd genomen voor mijn ouders Daarnaast was voor ons het ontzielen een zeer belangrijke voorwaarde waar 100% aan is voldaan.

fam. R. Slabbers
05-01-2019

Goed en vakkundig advies met een zeer mooie keuken als eindresultaat.

fam. G. Raaijmakers
05-01-2019

Persoonlijke service, goede communicatie, goede afwerking van keuken, gedegen advies. Wij zijn super tevreden!

fam. G. Baaten
05-01-2019

Wij zijn heel blij met onze keuken van Tinnemans. Hij is helemaal naar onze wens door het goede luisterend oor van Lynn en de vakkundige installatie van de monteurs. Alles is volgens planning verlopen. Er is steeds een goede communicatie geweest tijdens het hele proces. Wij zijn uiterst tevreden en zullen Tinnemans Keukens zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!

Fam. B. de Klein
05-01-2019

We zijn zeer tevreden over de keuken van Tinnemans. Top kwaliteiten top service tegen een reële prijs. Ook is er door onze adviseur Richard goed meegedacht en is hij ook achteraf bereid om mee te denken.

fam. T. Janssen
05-01-2019

Vanaf eerste bezoek, oriënterend gesprek, vervolggesprek, aankoop, communicatie, planning en plaatsing van de keuken, alle facetten getuigen van een geweldige professionaliteit. Ook de advisering door én uitvoering van werkzaamheden verricht door Derikx Installaties en Frank Bax zijn prima verlopen. Wij genieten volop van onze nieuwe keuken.

Fam. Sluis
05-01-2019

Niet echt klantvriendelijk

fam. Rovers
05-01-2019

Goede service . In het begin wat communicatie problemen met verkoper. Verder goede afhandeling en afwerking. Voor ons is dit de tweede keuken gekocht bij Tinnemans. Afwerking betreffende onderkast verlichting had een beter advies mogen zijn . Zelf gecorrigeerd.

Fam. Janssen-V.d. Heuvel
05-01-2019

Over het algemeen: goed.

Fam. Verhoeven-van Lierop
05-01-2019

Goede adviezen , vakkundige plaatsing / installatie. Het was onze tweede keuken van Tinnemans ; leverancierskeuze was geen thema.

Fam. Cremer
05-01-2019

Al met al prima. Samenwerking afstemming met huisaannemer kon beter.

Fam. Marijnissen
05-01-2019

Prettige ervaring. We hadden zelf al redelijk goed bedacht en getekend wat we wilden. Voor de complete invulling van onze wensen had Richard een luisterend oor en een oplossing waar nodig. De monteurs zijn stuk voor stuk netjes, beleefd en kundig. Niks is teveel en er worden ook nog goede tips gegeven. Er waren wat problemen met de kookplaat maar ook daarbij heeft Tinnemans geregeld dat het onder de garantieregeling afgehandeld kon worden. Inmiddels staat de keuken 10 weken en er is alweer een monteur geweest om nog een keer alles na te lopen. Heren, jullie hebben goed week geleverd en wij zijn tevreden.

Fam. Beijers
05-01-2019

Zeer tevreden. Goede, uitvoerige uitleg en goed meedenken met de mogelijkheden

fam. Verheesen
05-01-2019

Prima begeleiding van begin tot einde, klantvriendelijk, altijd tijd / ruimte voor overleg. Uitstekende samenwerking met aannemer Derikx / stukadoor, die beiden eveneens prima werk leverden.

W. Freulich
16-10-2018

Mischien is het een tip om tussentijds nog eens met de klant, installateur en Tinnemans een gesprek te hebben om eventuele knelpunten door te spreken. Leg deze goed uit en vraag of alles duidelijk is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

P. van de Ven
16-10-2018

Goede service, correcte medewerkers

J. de Groot
16-10-2018

Hoge kwaliteit van zowel advisering vooraf als planning en uitvoering van de gemaakte afspraken, met uiteindelijk een top resultaat!

J. Brueren
16-10-2018

4 sterren

J. Silvrants
16-10-2018

Nazorg en service heeft nog niet plaatsgevonden; zal binnen enkele weken gebeuren. Ik verwacht hier ook een correcte afhandeling!

D. van Dijk
16-10-2018

Erg blij met onze nieuwe keuken. Aankoop, levering en montage is geweldig verlopen. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. absoluut aanbevelingswaardig.

F. Sijben
16-10-2018

Gesprek met adviseur positief. Enkele details daargelaten. Levering perfect. Montageteam deskundig en meedenkend over enkele problemen.

S. Cox-van Kemenade
16-10-2018

Wij hebben onze keuken die wij voor ogen hadden en Timnemanskeukens heeft dat waar gemaakt. Onze droomkeuken staat nu bij ons thuis en wij genieten er iedere dag opnieuw van. Van het begin tot het einde was alles zeer goed verzorgd en geregeld. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.

J. Linssen-Severius
16-10-2018

Prima service, wat kleine dingen werden prima opgelost. Wat interne administratieve problemen, waardoor een deel van de keuken op de verkeerde plek werd afgeleverd. Dit werd gelukkig ook goed opgelost. We zijn erg blij met onze keuken van Tinnemans.

M. Brouwers
16-10-2018

Goede service en begeleiding.

T. Klaessen
16-10-2018

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en hebben bruikbare adviezen van Lynn gekregen. Leuke sfeer in de showroom.

G. Kockelkoren
16-10-2018

Zeer tevreden over Tinnemans Keukens.

J. Hoogeveen
16-10-2018

De communicatie met en door de verkoper was erg slecht. Gelukkig is het door Timmermans ter plekken bij de montage direct goed opgelost. Maar in de loop naar de montage van de keuken liet de communicatie veel te wensen over.

A. Peeters
16-10-2018

Van begin tot eind in de puntjes perfect geregeld, de adviseur nam zich uitgebreid de tijd voor ons. En ook eventuele aanpassingen waren geen probleem...

J. Bloks
16-10-2018

Het voortraject met de koopadviseur was goed. De uiteindelijke levering, maar vooral de montage is beneden peil en niet wat je verwacht van een firma zoals Tinnemans. Eerlijkheid gebied te zeggen dat men het wel graag en goed wil oplossen.

R. Mestrom-Valentijn
16-10-2018

Alles ging helemaal goed, totdat onze afzuigkap al na 1 dag sneuvelde. Toen was jullie service ver te zoeken helaas.

H. Verhaeg
16-10-2018

Zeer goede ervaring met de adviseur. Zeer bekwame monteurs en vriendelijk weten wat ze aan het doen zijn.

H. Schreuders
16-10-2018

Wel lang moeten wachten op nalevering van enkele onderdelen.

A. Kicken
16-10-2018

Goed geholpen bij de aankoop van de keuken.goed advies op lokatie. Monteurs werken gestaag en vooral rustig door zodat de klant vertrouwen krijgt dat het monteren op een deskundioge manirer gebeurd.wat dan ook zo is.

H. Rademakers
16-10-2018

Niets aan toe te voegen

Toch liever persoonlijk advies?

kom even langs in de winkel of neem contact met ons op!

Top